12.10.2017

Üniversitede Aşure İkramı Gerçekleştirildi.

Hoca Ahmet Yesevi Camii Gençlik Merkezinde Muharrem ayı dolayısıyla Üniversite Öğretim Üyeleri, öğrenciler, öğretmenler, daire amirleri ve halka aşure ikram edildi. Aynı zamanda gençlik merkezi kütüphanesinin de açılışının gerçekleştiği toplantıya Prof. Dr. Mehmet BİBER, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ardahan Vali Yardımcısı Salih KALKAN, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdüllatif Düzer, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversiteleri Öğretim Üyeleri Doç Dr. Mucip Genişel, Yrd. Doç. Dr. Harun Güney, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir katıldı. Açılışta bir konuşma yapan İl Müftüsü Şaban KONDİ; Bir cami yerleşkesinde böyle zengin bir kütüphaneye sahip modern bir gençlik merkezi açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.