06.12.2017

İl Müftülüğünden “Hz. Peygambar ve Aile İçi İletişim” Konferansı

İl Müftülüğümüz Mevlid-i Nebi programlarına bir yenisini daha ekledi. Mevlid-i Nebi Haftası etkinleri münasebetiyle Ardahan Üniversitesi Yesevi Konferans Salonunda “Hz. Peygamber ve Aile İçi İletişim” konulu bir program düzenlendi. Program İl Müftüsü Dr. Şaban KONDi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan eğitimci-Yazar Dr. Semin GÜLER OĞURTAN tarafından “Hz. Peygamber ve Aile İçi İletişim” konulu konferans verildi. Ardahan Merkez ve köylerinden kar, soğuk demeden gelip salonu dolduran dinleyiciler söz konusu konferansın kendileri için çok faydalı olduğunu dile getirerek konuşmacı Dr. Semin GÜLER OĞURTAN’a teşekkür ettiler. Programa Sayın Valimizin eşi Meral BİLMEZ Hanımefendi, Vali Yardımcısı Salih KALKAN, Belediye Başkanı Faruk KÖKSOY ve eşi, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER ve eşinin yanı sıra çok sayıda daire amiri de katıldı. Program Sayın Meral BİLMEZ Hanımefendinin Dr. Semin GÜLER OĞURTAN’a çiçek takdimi ile sona erdi.