08.12.2017

Ardahan’da Kudüse destek buluşması.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA,  Hoca Ahmet Yesevi camiinde kılınan cuma namazının ardından Ardahan Üniversitesi Konferans Salonunda bir basın açıklaması yaptı.

Kudüs'ün, ABD tarafından İsrailin başkenti olarak tanındığının açıklanmasının ardından ülke genelinde tepkiler artarak devam ediyor.

Ardahan’daki birçok STK'nın katılımıyla gerçekleşen protestoya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan ATALAY, Ardahan Valisi Mehmet Emin BİLMEZ, Belediye Başkanı Faruk KÖKSOY,  Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Resmi Kurum daire amirleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. İl Müftüsü Dr. Şaban KONDİ de Hoca Ahmet Yesevi camiinde Cuma Namazını kıldırdıktan sonra Kudüse Destek buluşmasına katıldı.