22.08.2018

Ardahan’da Kurban Bayramı Coşkusu

Kurban Bayramı münasebetiyle Ardahanlı vatandaşlar Bayram Namazı için Merkez Camiini doldurdu. İl Müftüsü Remzi Pehlivan’ın Yapmış olduğu Bayram vaazının ardından Bayram namazı kılındı. Namaz bitiminde cami içinde ve dışında birbirleri ile bayramlaşan cemaate cami çıkışında İl Müftülüğümüz tarafından çorba ikram edildi. Ayrıca Kurban Bayramı dolayısıyla Ardahan Valiliği tarafından Merkez Cami önünde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayram Namazının ardından Vali Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Müftüsü Remzi Pehlivan ve Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz ile birlikte cami bahçesinde halkla bayramlaştı.

Burada ki programın ardından Vali Bilmez, İl Müftüsü Remzi Pehlivan ve protokol üyeleri Halilefendi Mahallesi’nde ki Şehitliği ziyaret etti. Şehitler için Kuranı Kerim okunmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.