08.06.2014

Hafızlık Bölge Yarışması yapıldı

2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Başkanlığımızca Düzenlenen Erkek din Görevlileri Hafızlık Bölge Yarışması 08 Haziran 2014 Pazar Günü ilimiz Merkez Camiinde yapıldı. Saat 13.00’da başlayan yarışmaya 5 farklı ilden gelen din görevlileri katıldı. Erzincan’dan İlhan TAŞAN, Kars’tan Faysal ALP, Bayburt’tan Durbaba BAYRAM, Erzurum’dan Cihan ÇAVDAR ve Artvin’den Mustafa GENÇ’in katıldığı yarışmada; birinciliği Erzurum ilini temsilen gelen Cihan ÇAVDAR kazandı. Erzincan ilini temsilen gelen İlhan TAŞAN ikinci, Bayburt ilini temsilen gelen Durbaba BAYRAM ise üçüncü oldular. Yarışmanın komisyonluğunu ise Ardahan İl Müftü Yardımcısı Mevlüt GÜDER, Ardahan İl Müftülüğü Şube Müdürü Eyüp KALKAN, Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mustafa GÖREGEN, Erzurum Ömer Nasuhi BİLMEN Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Yunus KORKMAZ ve Ardahan İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Nihat BÜLBÜL yaptı. Halkımızın da yoğun ilgili gösterdiği yarışma güzel görüntülerle sona erdi.