13.05.2019

Ramazan İftar Programı Düzenlendi.

Çıldır Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğümüz ve T.D.V. Çıldır Şubesince halkımıza yönelik iftar programı düzenlendi.Çıldır Belediye Düğün Salonunda  düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Rüştü İNAN, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN, Kaymakamımız Bedirhan İMAMOĞLU , İlçe Müftümüz Mehmet CEBECİ , kurum amirleri , köy muhtarları  çevre köylerde görev yapan imam-hatipler ve 500’e yakın vatandaşımız katıldı. Programa katılan davetliler hep birlikte iftar etmenin sevincini yaşadılar. Ramazanın rahmet yüklü mesajını, birlik ve beraberliğin önemini , paylaşmanın güzelliğini ortaya koyan iftar programı katılanların bizzat o duyguları yaşamasına vesile olmuştur.

Davete katılanlar duydukları memnuniyeti dile getirerek başta bu programın düzenlenmesine vesile olan İlçe Müftümüz Mehmet CEBECİ’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.