25.11.2021

Afet Farkındalık Eğitim Semineri Düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüz tarafından İlçemizde görev yapan tüm din görevlilerine Afet Farkındalık Personel Eğitim Semineri düzenlendi.

Başkanlığımızca 2021 Afet Farkındalık Yılı etkinlikleri çerçevesinde afetler hususunda ülke genelinde afet ve acil durumlara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla İlçe Müftülüğümüze bağlı cami ve kur'an kurslarında görev yapan personele yönelik 25 Kasım Perşembe günü Çıldır Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda Ardahan il Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Kerim ALKAN’ın sunumuyla “ Afet Farkındalık Personel Eğitim Semineri” düzenlendi.

Eğitim seminerine katılan personele doğal afetler karşısında alınması gereken tedbirler ve afet sonrası yapılması gerekenler hakkında hayat kurtaracak önemli bilgiler verildi.

Seminere katılan personel duydukları menuniyeti dile getirerek bu seminerin düzenlenmesini sağlayan başta İlçe Müftümüz Rahmi TEMİZ'e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.