21.12.2021

Aralık Ayı Mutat Toplantısı Yapıldı.

Aralık ayı mutat toplantısı 21/12/2021 Salı  günü saat 10:00’ da Çıldır Anadolu İmam-Hatip Lisesi Salonunda İl Müftü Yardımcımız Mikail POLAT'ın katılımıyla, İlçe Müftümüz Rahmi TEMİZ başkanlığında ilçemizde görev yapan tüm din görevlilerinin katılımıyla yapıldı.

Açılış Kur’an-ı Keriminin okunmasıyla başlayan toplantı,  İl Müftü Yardımcısı Mikail POLAT hocamızın tecrübe paylaşımı ile devam etti. İl Müftü Yardımcısı Mikail POLAT hocamızın görev yaptığı süre içerisinde edinmiş olduğu tecrübeleri ilçemizde görev yapan din görevlileriyle paylaştı. Etkili ve verimli din hizmeti sunulması konusunda örnekler vererek değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıya katılan personel tecrübe paylaşımının verimli ve bereketli olduğunu dile getirerek, Tecrübe Paylaşımında bulunan İl Müftü Yardımcısı Mikail POLAT'a ve bu toplantının  düzenlenmesini sağlayan İlçe Müftümüz Rahmi TEMİZ'e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Toplantı din görevlilerin temenni ve istekleriyle sona erdi.