22.12.2021

İlçe Müftümüz Rahmi TEMİZ Sazlısu Köyü Kur'an Kursunu Ziyaret Etti.

İlçemizde 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılında eğitime başlayan Sazlısu Köyü Kur’an Kursumuz devam ediyor. Bu yıl eğitim-öğretime başlayan ve öğrenci sayısı her geçen gün artarak devam eden kursumuza öğrencilerin yoğun ilgisi var.

İlçe Müftüsü Rahmi TEMİZ, Sazlısu Köyü Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. İlçe Müftüsü Rahmi TEMİZ konuşmalarında “Sizin en hayırlınız Kuranı öğrenen ve öğreteninizdir” hadisi şerifini hatırlatarak Kur’an-ı Kerimi okumanın , öğrenmenin ve öğretmenin faziletine değindi. Ayrıca hayat rehberimiz olan kerim kitabımız Kur’an-ı Kerimin öğrenilmesi, öğretilmesi anlaşılması ve yaşanması için çaba ve gayret göstermemiz gerektiğini hatırlatan TEMİZ Devletimizin verdiği tüm imkanlarla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz dedi.

İlerlemiş yaşlarına rağmen gayret ederek Kur’an Kursuna devam eden bayan öğrencilerin Kur’an-ı Kerimi öğrenmenin mutluluğunu dile getirdiler. Bu yaşımıza kadar Kur’an-ı Kerimi öğrenme imkanımız olmadı Kur’an-ı Kerimi öğrenmek istiyorduk fakat şartlar müsait olmadığından öğrenemedik. İlçe Müftülüğümüzün gayretleriyle bu yıl köyümüzde açılan ve hizmete giren Kur’an Kursumuzda kerim kitabımız Kur’an-ı Kerimi okumayı öğrendik, bizlerde kalplere ve gönüllere şifa olan kitabımızı okuyup kış ayımızı kuranla bahara dönüştüreceğiz dedi.

Sazlısu Köyü Kuran Kursu öğrencilerinin düzenlenen kurstan duydukları memnuniyeti dile getirerek bu kursların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.