04.01.2022

İlçemiz Merkez Caminde "Aİlece Camide, Milletçe Duadayız" Programı Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu "Ailece Camide, Milletçe Duadayız" temalı program çerçevesinde 01 OCAK 2022 Cumartesi günü İlçemiz Merkez Cami, Damlıca Köyü ve Yukarıcanbaz Köyü Caminde Sabah Namazı buluşması düzenlendi.

Merkez Camiinde Düzenlenen programa Çıldır İlçe Müftüsü Rahmi TEMİZ, din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla sabah namazı merkez camiinde topluca kılındı. Namazın öncesinde fetih suresi okundu, ardından tesbihat ve salavatlar okundu ve ardından bu toprakları canlarını feda ederek bizlere bırakan aziz şehitlerimizin mübarek ruhları için dua yapıldı.

Yapılan duanın ardından İlçe Müftüsü Rahmi TEMİZ Diyanet İşleri Başkanlığımızca 81 ilimizde ve İlçelerinde düzenlenen Ailece Camideyiz, Milletçe Duadayız sabah buluşması hakkında sohbet etti.
Sabah namazını cemaatle kılan cami cemaati namazı cemaatle kılmanın kendilerine verdiği manevi havayı teneffüs etmenin hazzını yaşadıklarını dile getirdiler. Sabah namazlarını camide kılmak için gayret edeceklerini ifade ettiler.

Cami cemaati yapılan bu programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek başta  İlçe Müftümüz Rahmi TEMİZ’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.