09.07.2024

İKİZDERE KÖYÜ CAMİİNE ZİYARET

9 Temmuz 2024 Salı günü Damal İlçe Müftü Vekili Eyüp KALKAN, Damal İlçe Müftülük VHKİ Erdoğan KARAKAYA ile birlikte Damal İkizdere Köyü Camiine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Müftü Vekili Eyüp KALKAN: “Bugün öğle namazımızı İkizdere Köyümüzdeki cami cemaatimiz ile kılalım hem de hasbihal edelim dedik. Görevlimizin ve cemaatimizin hal ve hatırlarını sorduk. Onlarla sohbet ederek kafalarına takılan soruları cevaplandırdık. Yaz Kuran kurslarının başlaması vesilesiyle çocukların yaz kuran kurslarına gönderilmesini onlardan talep ettik. İkizdere Köyü sakinlerine camimizi garip bırakmamaları hususunu ilettik. Namaz akabinde aşır okuyarak cümle geçmişlerimizi ve tüm şehitlerimizi yad ettik. Yüce Mevlam ibadetlerimizi kabul eylesin, günahlarımızı affeylesin, akıbetimizi de hayır eylesin.” dedi.

İkizdere Köyü sakinleri de İlçe Müftü Vekilinin bizleri ziyaret etmesi, hal ve hatırlarımızı sorması sebebiyle kendilerine teşekkür ediyoruz dediler.