10.03.2021

DAMAL KAYMAKAMIMIZ SAYIN Ali Recai YERLİKAYA‘DAN BAŞARI BELGESİ TAKDİMİ

İlçe Müftülüğümüze 26.06.2020-17.12.2020 tarihleri arasında ve halen vekalet eden İlçe Müftü Vekilimiz Posof İlçe Vaizi sayın Turhan ÇİFTÇİ, yürüttüğü görev süre zarfında göstermiş olduğu üstün gayret, başarı ve hizmetlerinden dolayı Damal Kaymakamı sayın Ali Recai YERLİKAYA tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Damal Kaymakamlığında düzenlenen Belge Takdim Tören’inde Sayın YERLİKAYA; Damal ilçemizde gösterilen verimli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bundan böyle de görev yerinde yararlı ve başarılı hizmetlerinin devamını dileyerek Sayın ÇİFTÇİ’ye başarı belgesini takdim etti.

Ayrıca COVİD-19 salgınından dolayı virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların başta gıda, ilaç ve diğer ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Damal Kaymakamlığımızca oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Filyasyon Ekip çalışmalarında da aktif rol alan, gece gündüz demeden çalışan, başta hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Damal Merkez Camii Sözleşmeli İmam-Hatibi Adem CANDAN’a Damal Kaymakamı Sayın YERLİKAYA tarafından verilmiş bulunan Başarı Belgesi İlçe Müftü Vekilimiz tarafından kendisine takdim edilerek tebrik edildi.