07.09.2021

DAMAL KAYMAKAMIMIZ SAYIN Ali Recai YERLİKAYA‘DAN BAŞARI BELGESİ TAKDİMİ

İçişleri Bakanlığı tarafından Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Damal Kaymakamlığından Siirt İli Pervari İlçe Kaymakamlığına atanan Ali Recai YERLİKAYA tarafından İlçe Müftülüğümüze vekalet eden İlçe Müftü V. Posof İlçe Vaizi sayın Turhan ÇİFTÇİ, Hanak Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Hüseyin KAYAR, Posof Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Zeki HABULOĞLU ve Damal Merkez Camii Sözleşmeli İmam-Hatibi Adem CANDAN’a yürüttükleri görev süre zarfında göstermiş olduğu üstün gayret, başarı ve hizmetlerinden dolayı Başarı Belgesi ile ödüllendirildiler. Damal Kaymakamlığında düzenlenen Belge Takdim Tören’inde Sayın YERLİKAYA; Damal ilçemizde gösterilen verimli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bundan böyle de görev yerinde yararlı ve başarılı hizmetlerinin devamını dileyerek Sayın ÇİFTÇİ’ye ve personellere Başarı Belgelerini takdim etti.