04.03.2024

DAMAL’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI PROGRAMI

Damal İlçe Müftülüğü tarafından 3 Mart 2024 Pazar günü Damal İlçesinin kurtuluşunun 103. yıl dönümü vesilesiyle Damal Merkez Camiinde “Sabah Namazı Buluşması Programı” tertip edildi.

İlçe Müftü Vekili Eyüp KALKAN: “Damal İlçemizin kurtuluşunun 103. yıl dönümü vesilesiyle Damal Merkez Camiinde sabah namazı buluşması programı gerçekleştirdik. Sabahın o bereketli vaktinden istifade etmek, seherin manevi havasından yararlanmak için Damallı hemşehrilerimizle birlikte sabah namazını camide kıldık. Böylece hem camilerimizi şenlendirelim hem de cemaat sevabını kazanalım istedik. Yasin suresi, kısa sureler okuyarak elde edilen sevabı tüm geçmişlerimizin ve şehitlerimizin ruhlarına bağışladık. Yüce Mevla memleketimize bir daha düşman ayağı değdirmesin. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, ülkemizi, milletimizi, memleketimizi her türlü afetlerden, kötülüklerden muhafaza eylesin. Soğuk havaya rağmen sabah namazı buluşması programına gelen siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yüce Mevlam ecirlerinizi zayi eylemesin.” diyerek duygularını dile getirdi.

Sabah namazı buluşması programına katılanlara Damal İlçe Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Damal Şubesi tarafından çay-çorba ikramı yapıldı.

Katılanlar Damal İlçesinin kurtuluşunun 103. yıl dönümünde böyle bir program düzenlenmesi nedeniyle memnuniyetlerini ifade ederken, İlçe Müftü V. Sayın KALKAN da sabah namazı buluşması programına katılanlara teşekkür edip, memnuniyetini dile getirdi.