08.03.2024

2024 YILI MART AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Damal İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan veri hazırlama ve kontrol işletmenleri ve imam-hatipler ile 5 Mart 2024 tarihinde aylık mutad toplantı yapıldı. Toplantı, Damal İlçe Müftülüğünde icra edildi.

İlçe Müftü Vekili Eyüp KALKAN: “Yapmış olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olsun. Cenabı Allah her birimize sağlık, sıhhat ve afiyetler ihsan eylesin. Bazı idari ve mesleki konuları görüşüp istişare ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımızdan, Ardahan İl Valiliğimizden, Ardahan İl Müftülüğümüzden, Damal İlçe Kaymakamlığımızdan gelen yazıları personelimiz ile paylaştık. 2024 Yılı Ramazan ayı talimatını etraflı bir şekilde istişare ettik. 2024 yılında da devam edecek olan Kitap Oku Yorum projesi kapsamında belirlenen kitap ve makaleleri okuyalım. Camilerimizde ısınma konusunda herhangi bir problem yaşanmaması için gerekli tedbirleri alalım. Görev yaptığımız yerlerin, müştemilatlarının, sarık ve cübbelerin temiz olmasına azami derecede dikkat edelim. İslam Dinini anlatma hususunda dertli olalım. Gençlere, çocuklara ve tüm insanlara ulaşmanın gayreti içerisinde olalım. Görevimizde hassas olmanın gayreti içerisinde olalım. Din görevlileri olarak ülkemizi, milletimizi ve Devletimizi zirve noktalara çıkarmak için var gücümüzle çalışalım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, görüş, istek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.