11.03.2024

DAMAL MÜFTÜLÜĞÜNDEN ANLAMLI ZİYARET

Damal İlçe Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınlara yönelik bir takım ziyaretler gerçekleştirildi. Kurumlarda çalışan kadınlar ve şehit annesi ziyaret edilerek kendilerine günün anısına gül takdim edildi.

Damal Kaymakamlık bünyesinde çalışan kadınlar ziyaret edilerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kendilerine birer gül takdimiyle günleri kutlandı ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunuldu.

Kalender Mahallesinde ikamet eden şehit annesi ve kardeşi de evlerinde ziyaret edildi. Ziyarette günün anısına şehit annesine gül takdim edildi. Ayrıca şehidin kabri başında Kuran okunarak dualar edildi.

Kadınlar Günü vesilesiyle ziyaret edilenler, Damal İlçe Müftülüğüne bu ziyaretlerden ve gül takdimlerinden dolayı teşekkür ettiler.