14.04.2024

MÜFTÜLÜKTEN ŞEFKAT ELİ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden kişinin ailesine Ramazan Bayramı’nda Damal İlçe Müftülüğü tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.
      10 Nisan 2024 Çarşamba Ramazan Bayramının birinci günü gerçekleştirilen ziyarette Kahramanmaraş merkezli depremde oğlunu kaybeden Ali BULUT amcanın evi ziyaret edilerek Kur’an okunup dua edildi. Depremde hayatını kaybeden kişinin anne-babası ve ailesi ziyaret edilerek hal ve hatırları sorularak, bir ihtiyaçlarının olup olmadığı, şayet böyle bir durum varsa Damal İlçe Müftülüğü olarak her zaman yanlarında olduğumuz kendilerine ifade edildi.
    BULUT ailesi, bu Ramazan Bayramı’nda Damal İlçe Müftülüğü tarafından yapılan ziyaret ve okunan Kuran ve edilen dualar sebebiyle Damal İlçe Müftülüğüne ve emeği geçenlere teşekkürlerini ifade ettiler.