26.04.2024

DAMAL BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Damal İlçe Müftülüğü tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bağımsız olarak Damal Belediye Başkanı seçilen Kemal ÇAMLIYURT, makamında ziyaret edilerek hayırlı olsun temenni ve dilekleri kendisine iletildi.
        İlçe Müftü Vekili Eyüp KALKAN: “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Damal Belediye Başkanı olarak seçilen Kemal ÇAMLIYURT Başkanımızı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temenni ve dileklerimizi kendisine ilettik. Yüce Mevla yapacağı hayırlı hizmet ve faaliyetlerde kendisine ve ekibine kolaylıklar versin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atmayı nasip eylesin. Camilerimizin ihtiyaçlarını giderme noktasında Damal Belediyemizin yapacağı katkılar için şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu ziyarette Sayın ÇAMLIYURT’a hediyelerin en güzeli olan mealli Kur’an-ı Kerim hediye ettik. Başarılı olması dileklerimizi kendisine ilettik.” dedi.
          Ziyarette Damal İlçe Müftülük VHKİ Erdoğan KARAKAYA, Damal Merkez Camii İmam-Hatibi Adem CANDAN, Hanak Selamverdi Mahallesi Camii İmam-Hatibi Hasan DEMİRCİ Hocalarımız da hazır bulundular.
       Damal Belediye Başkanı Kemal ÇAMLIYURT: “Damal İlçe Müftü Vekilimiz Eyüp KALKAN başkanlığında Damal Belediyesine yapılan ziyaret sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de Damal İlçemizi daha ileri noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Camilerin ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde gidermenin gayreti içerisinde olacağız. Camilerimizin ve çevresinin daha güzel olması için biz de Belediye olarak her türlü maddi-manevi yardımı yapmaya hazırız. Üzerimize düşeni yapacağız.” diyerek duygu ve temennilerini bu şekilde dile getirdi.