11.10.2021

MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMLARI

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Hanak İlçe Müftülüğüne bağlı tüm camilerde 01 Ekim 2021 Cuma günü, Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif programları icra edildi. Her görevli kendi camiinde Mevlid-i Şerif okuyup ve daha önce okunan hatimlerin duasını yaptı.

Hanak Merkez Selamverdi Camiindeki programa katılan İlçe Müftüsü Sayın Eyüp KALKAN, Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması olan “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konusunda cemaate vaaz edip, hafta boyunca Hanak İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilecek programlara cemaatin iştirak etmelerini istedi. Akabinde okunan Mevlid-i Şerif ve hatimlerin duasını yaptı.

05 Ekim 2021 Salı günü Öğle namazı sonrasında ise Hanak Merkez Fatih Sultan Mehmet Camiinde bayanlara yönelik Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Program Kur’an kursu öğreticilerimiz Fadime KAYGUSUZ ile Hale TAŞKIN tarafından icra edildi.