02.11.2020

Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı Online Yapıldı

2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından online (çevrimiçi) olarak “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı bir konferans düzenlendi.

Koronavirüs salgın hastalığı münasebetiyle din görevlilerinin ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla İl Müftülüğümüz, Mevlid-i Nebi Haftası Konferansını online (çevrimiçi) olarak yapmıştır.

Ardahan İl ve İlçelerinde görev yapmakta olan imam-hatip, müezzin-kayyım, Kur’an kursu öğreticisi, daire personeli ve vatandaşların iştirakiyle program gerçekleştirildi.

Konferansa katılan İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN: Diyanet İşleri Başkanlığımızın Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle belirlediği “Peygamberiz ve Çocuk” teması çerçevesinde sohbet yaptı. Hazreti Peygamberimizin nasıl bir baba olduğunu, çocukları nasıl eğittiğini ve çocuklara nasıl davrandığını hadislerle ve kıssalarla işleyerek örnek alınması gereken kişinin Peygamber Efendimiz olduğunu yineledi.

Programın sonunda konferansa katılan personele ve vatandaşlara teşekkür ederek, Mevlid-i Nebi Haftalarını kutladı.