12.11.2020

Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle liselere yönelik kompozisyon yarışması ödül töreni düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası teması “Peygamberimiz ve Çocuk”  olarak belirlenmiştir. İl Müftülüğümüz, “Peygamberimiz ve Çocuk” temasıyla liselere yönelik bir kompozisyon yarışması düzenlemiştir. Yarışmada; 1. Hadislerle İslam, 2. Riyazüs Salihin, 3. Peygamberler Tarihi ve diğer katılım sağlayan öğrencilere ise çeşitli kitaplar hediye edilmiştir.

Lise öğrencileri tarafından yazılan kompozisyonlar, bir uzman heyet eşliğinde değerlendirilip sonuçlandırıldı. Dereceye giren öğrenciler İl Müftülüğümüz tarafından yapılan ödül törenine katıldılar. Yarışmada; 1. Nisa GÖRMÜŞ, 2. Selimcan KARDEŞ, 3.Ayşegül MARANCI ve diğer katılım sağlayıp ödül alan öğrencilerimiz ise Zeynep Sena TÜRK ve Rabia Sultan ALTUN oldu.

Törene katılan İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN öğrencilere hediyelerini takdim etti. Müftü PEHLİVAN: Yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere ve onları yalnız bırakmayıp her daim destekçileri olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.