26.11.2020

Evliliğe İlk Adım Seminerleri

İl Müftülüğümüz, “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında “Evliliğe İlk Adım” seminerleri yapmayı planlanmaktadır.

Nişanlı veya yeni evli çiftlere yönelik yapılacak olan seminerlerde; sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi, bir aileyi ayakta tutan değerleri Kur’an ve Sünnet ışığı çerçevesinde, alanında uzman personel tarafından anlatılacaktır. Bu kapsamda nişanlı veya yeni evli çiftlere, ailelerini sağlam temeller üzerine kurmaları için “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında “Evliliğe İlk Adım” seminerleri yapmayı planlanmaktadır.

Covid-19 salgın hastalığı münasebetiyle çiftlerimizin sağlığını riske atmamak amacıyla “Evliliğe İlk Adım” seminerlerinin online (çevrimiçi) olarak yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir. Çiftlerimiz, seminerlere kişisel laptop, telefon, tablet ve internet aracılığıyla katılabileceklerdir. Seminerlere katılmak isteyen çiftlerimiz il müftülüğümüzle irtibata geçerek, başvuru yapmaları gerekmektedir.

İrtibat No: 0(478) 211 31 23