30.03.2021

On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal

Ardahan İl Müftülüğü, lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’un gençler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla liseler ve ortaokullar arası "On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal" konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

İl müftülüğü koordinesinde düzenlenen yarışmalarda gençler, resim ve kompozisyonları ile İstiklal şairi Akif'i andı.

Dereceye giren lise ve ortaokul öğrencilerini ödüllendirmek amacıyla okullarında bir program düzenlendi.

Ardahan İl Müftülüğü tarafından temin edilen ödüller, dereceye giren öğrencilere takdim edildi.