20.04.2021

Gençlik Koordinatörlüğü Çevrimiçi Buluştu

Ardahan İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, 2021 yılı içerisinde yapılan ve yapılması planlanan gençlik çalışmalarını görüşmek amacıyla çevrimiçi buluştu.

Covid-19 (koronavirüs) salgın hastalığı tedbirleri doğrultusunda çevrimiçi olarak düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Rukiye GÜRLER ve gençlik koordinatörlüğü il-ilçe teşkilatlanmasında yer alan din görevlileri katıldı.

Müftü Yardımcısı GÜRLER: “Diyanet İşleri Başkanlığımız, gençlik çalışmalarına çok büyük önem vermektedir. Başkanlığımızın daha önce yapmış olduğu çalışmaları sonucunda, 81 ilimizde yaşayan gençlerin çoğunluğuna din görevlilerimiz sayesinde ulaşılmıştır.

Bizlere düşen gerçek manada bu gençlere ulaşmaktır.

Ardahan ilimizde bulunun gençlere, gençlik koordinatörlüğü teşkilatlanmamız sayesinde daha kolay ve daha sistematik bir şekilde ulaşmaya çalışacağız.” dedi.

Programa katılan din görevlileri yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini ilettiler. İzlenilecek yol, pandemiden dolayı alınacak tedbirler ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.