23.04.2021

Çevrimiçi 'Evliliğe İlk Adım' semineri düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan “Evliliğe İlk Adım” seminerleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi olarak devam ediyor.

Bu kapsamda Ardahan İl Müftülüğü, yeni evlenen ve evlilik hazırlığında olan çiftlere yönelik dört hafta süreyle “Evliliğe İlk Adım” semineri düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında Ardahan İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından planlanan seminerlerde; “Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik”, “Nikâh ve Sorumlulukları”, “Ailede İletişim Dili”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun”, “Çocukla Şenlenen Yuvalar”, “Evlilikle Büyüyen Ailem” ile “Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı”  konuları ele alındı.

Seminer sonunda çiftlere İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler tarafından “Katılım Belgesi” takdim edildi.

Seminerlerin müracaat olması halinde devam edeceğini belirten Gürler, "Huzurlu aile, güçlü toplum, güvenli gelecek için yeni evlenen ve evlilik hazırlığında olan çiftlerin seminerlere katılımlarını bekliyoruz.” dedi.