04.05.2021

Site Caminin Temeli Dualarla Atıldı

Posof’ta Site Cami inşaatının temeli dualarla atıldı.

Posof İlçe Müftülüğü, koronavirüs tedbirlerine riayet ederek temel atma töreni düzenledi. Törene, Kaymakam Murat METE, Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR, İlçe Müftüsü Osman GÜL ve TDV temsilcileri katıldı.

Koronavirüs salgın hastalığı dolayısıyla az sayıda katılımcıyla gerçekleşen tören Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kaymakam METE; “Projenin serhat ilçemizin güzelliğine yakışan bir mabet olması ve halkımızın kaynaşacağı bir cami olması temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.”

Belediye Başkanı ULGAR; “Yapımına başlanan Site Camisi, şirin Posof’umuza hayırlı olsun. En kısa sürede hizmete açılabilmesi için belediye olarak ve hayırsever vatandaşlarımızla her türlü desteği sağlayacağız.” dedi.

Konuşmaların akabinde İlçe Müftüsü GÜL dua yaptı ve tekbirler eşliğinde kurban kesildi.