09.07.2021

Vekâleten Kurban Bağışına Destekler Devam Ediyor

Ardahan İl Müftü Yardımcıları Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Ardahan İl Müftü Yardımcıları Rukiye GÜRLER ile Mikail POLAT Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonuna bağış yaparak destek oldular.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde, Ardahan ilinde İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleşen vekâleten kurban bağışlarına destekler her geçen gün artarak devam ediyor.

İl Müftülüğü personeli, din görevlileri ve vatandaşlar kurban bağışına kayıtsız kalmayarak bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfına emanet ediyorlar.

Vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, yurt içinde 1.125 Türk Lirası, yurt dışında ise 925 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını İl Müftülüğümüz, cami görevlilerimiz, Kur’an kursu hocalarımız, müftülük binası içerisinde bulunun Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz ve kurban stantları aracılığıyla 20 Temmuz'a kadar gerçekleştirebilirler.