01.09.2021

Stajını tamamlayan öğrenci belgesini aldı

Cumhurbaşkanlığınca başlatılan “Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Ardahan İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrenci belge aldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca il müftülüklerine bağlı birimlerde staj seferberliği başlatılmıştı.

Proje kapsamında il müftülüklerine bağlı Kur'an kurslarında yürütülen yaygın din eğitimi faaliyetlerinde ilk defa stajyer öğrenciler görev aldı.

Ardahan İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev yapan Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Emre Bozdağ da bir aylık staj programıyla Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatını, Ardahan İl Müftülüğü ve bağlı birimleri tanıma fırsatı bularak iş ve işlemleri hakkında bilgi edindi.

Proje sonunda Bozdağ için “Belge Töreni” düzenlendi.

İl Müftülüğünde düzenlenen törende İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Bozdağ’a başarılar dileyerek belgesini verdi.