19.10.2021

KYK’da Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı Verildi

Ardahan İl Müftülüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans düzenledi.

Ardahan İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan kız öğrencilere yönelik “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans verdi.

Ardahan İl Müftülüğü KYK Manevi Danışmanı Filiz Yıldız koordinesinde hazırlanan programa, İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Eşi Ayten Pehlivan ve Yurt Hizmetleri Müdürü Işıl Güllüdağ katıldı.

“Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konusu çerçevesinde konuşma yapan Müftü Pehlivan; "Programa katılan öğrencilerin Mevlid-i Nebi Haftasını kutlayarak, eğitim-öğretim haytalarında başarılar diledi."