30.12.2021

"En İyi Narkotik Polisi Anne" Semineri Verildi

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Ardahan İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren kadın din görevlilerine yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" konulu seminer düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek, anne bilincini ve duyarlılığını artırmak amacıyla hayata geçirilen "En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğünce İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren kadın din görevlilerine yönelik seminer düzenlendi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seminerde, aileyi ve çevreyi koruyabilmek için madde bağımlılığı ve zararlarının iyi bilinmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Katılımcılar bağımlılıkla mücadele konusunda sunumlar eşliğinde bilgilendirildi.