30.06.2022

Haziran ayı personel toplantısı gerçekleşti

Haziran ayı mutat toplantısı Ardahan İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Ardahan İl Müftülüğü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleşen, idari ve mesleki konuların görüşüldüğü “Haziran Ayı Mutat Toplantısını” İl Müftülüğü toplantı salonunda düzenledi.

Vekâleten kurban konusunda din görevlilerini bilgilendiren Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay, “Mazlum ve muhtaç kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ‘Vekaleten Kurban’ konusunda hassas ve güvenilir bir şekilde çalışmalıyız. Ayrıca kurban derisi konusunda da çalışmalarımıza hız vererek vakfımız aracılığıyla kurban derilerini toplayacağız. Kurban derilerinden gelirle yapımını planladığımız Hafızlık Kız Kur’an Kursumuzun temelini atarak yapımına başlayacağız. Sizlerde vatandaşlarımızı bilgilendirerek kız Kur’an kursunun yapımına destek olmalarını sağlamalısınız.” dedi.

Fıkh-ı Ekber kitabından ders işlenmesinin akabinde Erenay, din görevlilerine yönelik “Din İstismarıyla Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi” konulu konferans verdi.

Toplantıya, şube müdürleri, imam-hatipler ve müezzin-kayyımlar katıldı.