09.09.2022

İl Müftüsü Dr. Erenay’dan haftalık Takrir dersi

Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay halka yönelik Takrir dersi başlattı

Ardahan Merkez Karagöl Camii’nde başlatılan derslerde Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Hadislerle İslam” isimli eser takip ediliyor.

Takrir dersi ile alakalı bilgilendirme yapan İl Müftüsü Dr. Erenay; Karagöl Camii’nde düzenlenen Takrir derslerine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor, bundan dolayı hadis derslerini her hafta Cuma gecesi yatsı namazından önce Diyanet İşleri Başkanlığımızın ‘Hadislerle İslam’ adlı eserinden yararlanarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz, işlemiş olduğumuz derslerimiz cemaatimizle soru cevap şeklinde devam ediyor, diğer camilerimizde de muayyen vakitlerde Tefsir, Hadis ve Takrir derslerimiz başlatılarak Vaiz, Uzman vs. unvanlarla personelimizce haftalık olarak devam ettirilecektir.”dedi.