28.09.2022

Eylül ayı personel toplantısı gerçekleşti

2022 yılı Eylül ayı mutat toplantısı Ardahan İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşti

İdari ve mesleki konuların görüşüldüğü toplantıya İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay, İl Müftü Yardımcı Rahmi Temiz, Şube Müdürleri, Vaizler, İmam-hatip ve müezzin kayyımlar katıldı.

Birlik ve beraberlik, sorumlulukların bilincinde olunmasına vurgu yapan Müftü Erenay; “İçerisinde bulunduğumuz mesleğin kıymetini bilmeliyiz, dünya üzerindeki en değerli mesleği icra ediyoruz. Bizlere düşen vatandaşlarımıza doğru ve sahih dini öğretmeye çalışmak ve bu konuda farklı mecralardan din adı altında öğrenimlerinin önüne geçmektir.” dedi. Sosyal ve sanal ortamlarda da duruş ve ağırlıklarının önemine değindikten sonra İl Müftüsü Dr. Erenay toplantıyı sonlandırdı.

Toplantı, yapım ve inşasına başlanan yatılı kız Kur’an kursunun inşaat alanında toplu resim çekilmesinin ardından sona erdi.