18.03.2023

18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz hatim ve dualarla anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl dönümü dolayısıyla Ardahan Şehitliğinde tören düzenlendi.

Ardahan Valiliğimiz tarafından düzenlenen etkinlikte, Ahmed Yesevi Cami İmam-Hatibi Yavuz Selim Özarslan Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunduktan sonra İl Müftü Yardımcısı Vekili Göle İlçe Müftümüz Dr. Mustafa Demir, tüm şehitlerimiz için dua etti.

Valimiz Hüseyin Öner, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti. Program çerçevesinde Yanık Cami anıtı ve Şehit Aileleri Derneği ziyaret edildi. İl Müftü Yardımcısı Vekili Dr. Mustafa Demir tarafından Yanık Camiinde, ülke genelinde gerçekleştirilen "250 bin hatim 250 bin şehit" için okunan hatimlerin duası edildi.