30.05.2023

Umreden dönen üniversiteli gençlerden müftülüğe ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Gençliğe Değer projesi kapsamında il ve ilçe gençlik koordinatörlükleri bünyesinde dini, sosyal ve kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev alan üniversite öğrencileri umre dönüşü Ardahan İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir' i ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’ nın sağladığı bu imkanlardan dolayı İl Müftü Vekili Demir nezdinde Başkanlığa teşekkür eden üniversite öğrencileri yaşadıkları hazzı ve sevinci, duygu dolu anları Dr. Mustafa Demir ile paylaştı.

Üniversite öğrencilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Demir, gençlerle sohbet ederek oradaki manevi atmosferden gençlerimizin her birinin bu yaşlarda faydalanması gerektiğini, onlara farklı anlamlarda bir şeyler katacağını söyledi.

Kutsal topraklardan dönen öğrencileri tebrik eden Müftü Vekili Demir, umre ibadetlerinin mebrur olmasını Cenab-ı Allah' tan niyaz ettiğini söyledi.