01.06.2023

İhtiyaç odaklı Kur’an kurslarında “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi

Ardahan İl Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından, merkez Yeni mahalle ve Yalnızçam köyü ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler Ulutaş, müftülük Vaizlerinden Zeynep Yener, Lütfiye Karadeniz ve öğrenciler katıldı.

Programa katılan Müftü Yardımcısı Gürler Ulutaş, “Kur’an-ı kerim ve dini bilgilerin yanında burada eğitim gören her bir öğrencimiz kendi kişiliğine ve donanımına katkı sunun ahlak, siyer, ibadet gibi kavramları kendine gerek alışkanlık gerek kendi hayat prensiplerine uyarlayan ve benimsemiş biri olarak ayrılma imkanına sahip oluyorlar. Bu vesileyle dönem boyunca kurslarımızda eğitim öğretim gören ve onların bu noktadaki eğitimlerini sağlayan tüm Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda öğrenciler arasında düzenlenen bilgi ve ezber yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Yarışmadan sonra tüm öğrencilere belge takdim edildi.