09.03.2024

Ramazan Ayı "Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

2024 yılı Mart ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme" toplantısı, Serhat Ulu Cami Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

2024 Yılı Ramazan ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" İl Müftüsü Adem KARADENİZ’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Serhat Ulu Cami konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdürleri, İl Vaizleri, merkez ve merkeze bağlı köylerde görev yapan din görevlileri katıdı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı İl Müftüsü Adem KARADENİZ’in açılış konuşmaları, gündem maddeleri ve Ramazan ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecek olan vaaz-irşad, mukabele, fitre-zekat ve hatimle teravih gibi din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.