21.03.2024

"Çanakkale Ruhu" teması ile düzenlen yarışmanın sonuçları belli oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Ruhu" temalı, üniversite öğrencileri arasında fotoğraf yarışması, lise öğrencileri arasında resim yarışması, ortaokul öğrencileri arasında  ezbere şiir okuma yarışması tertip edildi.
"Çanakkale Ruhu" teması ile düzenlen yarışmanın sonuçları belli oldu.
Müftülük makamında gerçekleşen  programda, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Üniversite kategorisinde fotoğraf çekme yarışmasında birinci Tayyip KOÇOĞLU oldu.
Lise kategorisinde resim yapmada birinci Sıla  DEMİRCİ, ikinci Havin EKMEKÇİ, üçüncü Gülten KARA oldu.
Ortaokul kategorisinde şiir okumada birinci Erva Nur BÜYÜK, ikinci Berat KALKAN, üçüncü Asmin ÜNLÜ oldu.
İl Müftüsü Adem KARADENİZ  dereceye giren öğrencileri tebrik ederek ödüllerini takdim etti.
Programa, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler  ve velileri katıldı.