08.03.2024

RAMAZAN ÖNCESİ DİN GÖREVLİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri sosyal etkinlikler kapsamında zaman zaman Hanak Kapalı Halı Sahada futbol müsabakaları yapmaktadır.

İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Bizler din görevlileri olarak sadece camilerde değiliz. Yaşamın olduğu her yerde var olmak durumundayız. Çünkü hayat her yerde devam etmektedir. Önemli olan sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler yapmak ve bu etkinlikleri de saygı ve sevgi çerçevesinde yerine getirmektir. Ramazan ayı öncesinde Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan din görevlileri Hanak Kapalı Halı Sahada bir araya gelerek futbol maçı yapmışlardır. Biz de futbol oynayan din görevlilerimizi halı sahada ziyaret ederek kendilerine hurma ikramımızı yaptık. Her iki takıma da başarı dileklerimizi ilettik. Amacımız hem spor yapmak hem de personelimiz arasındaki irtibatı güçlendirmek ve tecrübe paylaşımına katkıda bulunmaktır. Aynı zamanda sağlıklı bir hayat yaşayabilmek için bu tür sportif aktivitelerle diğer insanlara örneklik teşkil etmektir. Sosyal aktiviteden yoksun olan, ilçeye uzak yerlerde görev yapan personelimizi bir arada buluşturmak, onların moral ve motivasyonlarını diri tutmaktır.” diyerek yapılan spor etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Hanak Müftülüğü din görevlileri de, bu müsabakaların kendileri açısından güzel olduğunu, hem sportif faaliyetlerde bulunma hem de tecrübeli hocalarımızdan yararlanma anlamında faydalı olduğunu dile getirerek emeği olanlara müteşekkir olduklarını ifade ettiler.