24.09.2024

2024 YILI EYLÜL AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri ile 23 Eylül 2024 tarihinde aylık mutad toplantı yapıldı. Toplantı, Selamverdi Mahallesi Camii Toplantı Salonunda icra edildi.

İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Yapmış olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olsun. Cenabı Allah her birimize sağlık, sıhhat ve afiyetler ihsan eylesin. Bazı idari ve mesleki konuları görüşüp istişare ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımızdan, Ardahan İl Valiliğimizden, Ardahan İl Müftülüğümüzden, Hanak İlçe Kaymakamlığımızdan gelen yazıları personelimiz ile paylaştık. İmam Hatip Liseleri, İmam Hatip Ortaokulları, yatılı erkek ve kız Kuran kursları, ihtiyaç odaklı Kuran kursları ile 4-6 yaş Kuran kursları için öğrenci bulmanın gayreti içerisinde olalım. Camiler ve Din Görevlileri Haftası için çalışmalarımızı yapalım. Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle görev yaptığımız yerleri tepeden tırnağa elden geçirelim İhtiyaç olan yerlerde cami dersleri açalım. Görevimizde hassas olmanın gayreti içerisinde olalım. Din görevlileri olarak ülkemizi, milletimizi ve Devletimizi zirve noktalara çıkarmak için var gücümüzle çalışalım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, Ali İmran suresinin 144-148. ayetlerinin tefsirinin yapılması ile sona erdi.