Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Çıldır İlçe Müftüsü Abdullah Doğan, Çıldır Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömer Cenap Özdemir'i ziyaret etti. Ziyarette, eğitim-öğretim faaliyetleri ve müftülük hizmetleriyle ilgili konularda bilgi paylaşımında bulundular.
Detay

Çıldır Müftümüz sayın Abdullah Doğan Çıldır Yenibeyrehatun Köyü'nü ziyaret etti. Cami görevlisi Cahit Yarız'dan köyde yürütülen din hizmeti ile ilgili bilgi aldı.
Detay

Çıldır Müftülüğü tarafından 2023 Mevlid-i Nebi Haftası ve Camileri ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Çıldır Merkez Caminde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.
Detay

Peygamber Efendimiz'in doğduğu gece olan Mevlid-i Nebi gecesi, Çıldır'daki camilerde idrak edildi. Gece dolayısıyla Çıldır'da bulunan camilerin genelinde program düzenlenmekle birlikte ana program Çıldır Merkez Camii'nde düzenlendi.