24.03.2023

Deprem Bölgesine Gönderilen Personele Teşekkür Belgesi Verildi.

Asrın deprem felaketi sebebiyle deprem bölgelerine giderek yaraları sarmak için çaba gösteren Çıldır İlçMüftülüğü personellerine, teşekkür belgesi verildi.

06 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10'dan fazla ilde yıkıma ved can kayıplarına sebep olan deprem felaketi sonrası, Diyanet İşleri Başkanlığı, deprem bölgesine 81 il ve ilçe müftülüklerinden ekipler görevlendirdi. Görevlendirilen din görevlileri, deprem bölgesinde depremzedelerin yaralarını sarmak için çaba gösterirken, hayatını kaybetmiş vatandaşların da cenaze ve defin işlemlerini yürüttü. Çıldır İlçe Müftülüğünde görevli din görevlileri de depremin açtığı yaraları sarmak için yürütülen çalışmalara katıldı.

Çıldır İlçe Müftüsü Abdullah Doğan, TDV Ardahan Şubesi tarafıdan düzenlenen teşekkür belgelerini, asrın deprem felaketi nedeniyle; arama-kurtarma, tekfin, defin, manevi danışmanlık ve koordinasyon faaliyetlerinde gösterdikleri gayret dolayısıyla Yıldırımtepe Camii İmam-Hatibi Ömer Can Timur ile Öncül Köyü İmam-Hatibi M. Akif Kaplan'a takdi etti.