20.10.2021

Ekim Ayı Mutat Toplantısı Yapıldı.

Ekim ayı mutat toplantısı 21.0.02021 Çarşamba  günü saat 10: 30’ da Çıldır Kültür Merkezi Toplantı Salonunda İlçe Müftümüz Rahmi TEMİZ başkanlığında ilçemizde görev yapan tüm din görevlilerinin katılımıyla yapıldı. Açılış Kur’an-ı Keriminin okunmasıyla başlayan toplantıda, din hizmetlerinin etkin ve verimli sunulması konusunda değerlendirmeler yapıldı.

2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri ve Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle düzenlencek konferansın içeri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ayrıca toplantının sonunda tayini çıkan Yeni Beyrahatun Köyü Cami İmam-Hatibi Hasan DEMİRCİ ve Öncül Köyü Cami İmam-Hatibi Metin GÜRLER söz alarak duygu ve düşüncelerini paylaşıp, meslektaşlarından helallik istedi.

Toplantı din görevlilerin temenni ve istekleriyle sona erdi.