22.07.2024

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ HALI SAHADA BULUŞTU

2024 yılı yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler halı sahada buluştu. 01 Temmuz 2024 itibariyle başlayan yaz Kur’an kursları çeşitli etkinliklerle devam etmektedir. Öğrenciler sadece Kur’an kursu ve camilerde değil aynı zamanda farklı mekânlarda bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yapmaktadırlar.

Hanak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü halı sahasında öğrenciler futbol müsabakasında karşı karşıya geldiler. Ortakent Mahallesi Yeni Cami yaz Kur’an kursu öğrencileri ile Selamverdi Mahallesi Cami yaz Kur’an kursu öğrencileri halı sahada ter döktüler.

Maç başlangıcında Hocaları tarafından öğrencilere ısınma hareketleri yaptırıldı. Ardından maça geçildi. Maç esnasında yaz Kur’an kursu öğrencilerinin hocaları Nedim TÜRK ile Nurullah ÖNEL, vermiş oldukları taktikler ile maçı kazanmanın yollarını aradılar. Öğrencilerinin neler yapacaklarını kenardan verdikleri taktiklerle belirlediler. Birinci yarı Ortakent Mahallesi Yeni Cami lehine (5-4) bitti. İki yarı halinde oynanan maçtan Ortakent Mahallesi Yeni Cami Cami yaz Kur’an kursu öğrencileri (13-11) gibi bir skor ile galip geldiler.

Yaz Kuran kursu öğrencileri halı sahada maç yapmaktan ve farklı camilerdeki öğrencilerle tanışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, bu imkanları kendilerine sağlayan Hanak İlçe Müftülüğüne ve hocalarına teşekkürlerini ilettiler.