18.04.2024

BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

​ Hanak İlçe Müftülüğü tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Partiden Hanak Belediye Başkanı olarak seçilen Erdal KURUYKAYA, makamında ziyaret edilerek hayırlı olsun temenni ve dilekleri kendisine iletildi.
    ​İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hanak Belediye Başkanı olarak seçilen Erdal KURUKAYA Başkanımızı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temenni ve dileklerimizi kendisine ilettik. Yüce Mevla yapacağı hayırlı hizmet ve faaliyetlerde kendisine ve ekibine kolaylıklar versin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atmayı nasip eylesin. Camilerimizin ve Kur’an kurslarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında Hanak Belediyemizin yapacağı katkılar için şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz. Ortakent Mahallesi Yurtsever caminin tamir ve tadilatını bu dönemde yapma hususunda Hanak Belediyemizden katkı bekliyoruz. Bu ziyarette Sayın KURUKAYA’ya hediyelerin en güzeli olan mealli Kur’an-ı Kerim hediye ettik. Dua ederek başarılı olması dileklerimizi kendisine ilettik.” dedi.
    ​Ziyarette Hanak İlçe Müftülük VHKİ Metin ÇOBAN, Fatih Sultan Mehmet Camii Müezzin-Kayyımı Bünyamin KOÇ, Atalar Mahallesi Camii İmam-Hatibi Binali ÇENDİK Hocalarımız da hazır bulundular.

​ Hanak Belediye Başkanı Erdal KURUKAYA: “Hanak İlçe Müftümüz Eyüp KALKAN başkanlığında Hanak Belediyesine yapılan ziyaret sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de Hanak İlçemizi daha ileri noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Camiler ve Kuran kurslarının ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde gidermenin gayreti içerisinde olacağız. Camilerimizin ve çevresinin daha güzel olması için biz de Belediye olarak her türlü maddi-manevi yardımı yapmaya hazırız.  Ortakent Mahallesi Yurtsever Cami'nin durumunu biliyorum. En kısa zamanda o camiyi eski haline döndürmek için üzerimize düşeni yapacağız.” diyerek duygu ve temennilerini bu şekilde dile getirdi.