22.04.2024

2024 YILI NİSAN AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri ile 22 Nisan 2024 tarihinde aylık mutad toplantı yapıldı. Toplantı, Selamverdi Camii Toplantı Salonunda icra edildi.
      İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Yapmış olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olsun. Cenabı Allah her birimize sağlık, sıhhat ve afiyetler ihsan eylesin.  Bazı idari ve mesleki konuları görüşüp istişare ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımızdan, Ardahan İl Valiliğimizden, Ardahan İl Müftülüğümüzden, Hanak İlçe Kaymakamlığımızdan gelen yazıları personelimiz ile paylaştık.  Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Görev yaptığımız yerlerin, müştemilatlarının, sarık ve cübbelerin temiz olmasına azami derecede dikkat edelim. İslam Dinini anlatma hususunda dertli olalım.  Gençlere, çocuklara ve tüm insanlara ulaşmanın gayreti içerisinde olalım. Kurban Bayramı geliyor. Vekaletle kurban hususundaki çalışmalarımızı yapalım.  Görevimizde hassas olmanın gayreti içerisinde olalım. Din görevlileri olarak ülkemizi, milletimizi ve Devletimizi zirve noktalara çıkarmak için var gücümüzle çalışalım. İlçemizde dağıtılan Ramazan Gıda Kolilerinin oluşmasında katkı veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
       Toplantı, Bakara suresinin 255. ayetinin tefsirinin yapılması ile sona erdi.