24.04.2024

NİSAN-2024 KİTAP OKU-YORUM PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı gereği Kitap Oku-Yorum Projesi toplantısı yapıldı. Hanak İlçe Müftülüğü din görevlileri Kitap Oku-Yorum Projesi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda “AHİRET BİLİNCİ” (Komisyon) kitabı ile Diyanet Aylık Dergi Mart-2024 Sayısının müzakeresi yapıldı.
       İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Başkanlığımızın talimatı gereği Kitap Oku-Yorum toplantımızı yaptık. Bu toplantımızda, Başkanlığımız tarafından belirlenen Ahiret Bilinci isimli kitap ile Diyanet aylık dergiyi daha önce okuyup şimdi de müzakeresini yaptık.
       RAMAZAN VE AHİRET BİLİNCİ temasıyla okurlarla buluşan Diyanet aylık dergide; Ahiretin Kapısı Ölümü Hatırlamak ve Ona Hazırlanmak, Hz. Peygamberin Tebliğinde Ahiret İnancının Yeri, Toplumsal Dayanışmanın Temeli Zekat İbadeti ve Diyanet İşleri Başkanlığı vb. gibi pek çok konuda güzel yazılar var.
      Bütün arkadaşlarımız görüş ve düşüncelerini açıkladılar. Yapmış olduğumuz değerlendirme ve yorumlama toplantısı verimli ve bereketli olmuştur.” değerlendirmesinde bulundu.