24.04.2024

PERSONELE ZİYARET

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel zaman zaman imkanlar ölçüsünde ziyaret edilmektedir. İyi günde kötü günde insanların yanında olma şiarıyla bu ziyaretler yapılmaktadır. Personelin bir ihtiyacının olup olmadığı, din hizmetlerinin daha kaliteli hale nasıl getirileceği hususları istişare edilmektedir.
       İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Personelimizden Aşağı Aydere Köyü Camii İmam Hatibi Oktay ÖZSOY ile Alaçam Mahallesi Camii İmam Hatibi Özgür PİRECİOĞLU Hocalarımızı görev yaptıkları mahalle ve köyde ziyaret ettik. Görev yapmış olduğumuz bölgede daha fazla insana nasıl ulaşabiliriz ve neler yapabiliriz hususlarını değerlendirdik.” ifadeleriyle yapılan ziyaret hakkında bilgi verdi.
       Aşağı Aydere Köyü Camii İmam Hatibi Oktay ÖZSOY ile Alaçam Mahallesi Camii İmam Hatibi Özgür PİRECİOĞLU, yapılan bu ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek, başta İlçe Müftüsü Sayın KALKAN olmak üzere kendilerini ziyarete gelenlere teşekkür edip, böyle ziyaretlerin zaman zaman yapılması temennisinde bulundular.