24.04.2024

MUHTARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hanak İlçe Müftülüğü tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Alaçam Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Armağan YOLCU, 23 Nisan 2024 tarihinde evinde ziyaret edilerek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.
       İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Alaçam Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Armağan YOLCU’yu evinde ziyaret ederek hayırlı olsun temenni ve dileklerimizi kendisine ilettik. Yüce Mevla yapacağı hayırlı hizmet ve faaliyetlerde kendisine ve azalarına kolaylıklar versin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atmayı nasip eylesin. Alaçam Mahallesinde bulunan ve insanlara hizmet eden başta cami olmak üzere yol, çeşme, köprü vb. yerlerin daha iyi hale getirilmesi için Muhtarımızın yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diliyor, şimdiden  teşekkür ediyorum. Bu ziyarette hediyelerin en güzeli olan Kuran okuyarak ve dua ederek Muhtarımızın geçmişlerine de dualarımızı gönderdik. Yüce Mevla kabul buyursun.” dedi.
      Ziyarette Alaçam Mahallesi Camii İmam-Hatibi Özgür PİRECİOĞLU  Hocamız da hazır bulundular.
       Alaçam Mahallesi Muhtarı Armağan YOLCU: “Hanak İlçe Müftümüz Eyüp KALKAN’ın bizi evimizde ziyaret etmesi, hayırlı olsun dileklerini iletmesi ve en önemlisi de geçmişlerimiz için Kuran okuyup dua etmesi  sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de Alaçam Mahallemizi el birliği ile daha ileri noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Camimizin ve diğer kamu binalarının ihtiyaçlarını giderme noktasında elimizden geleni yapacağız.” diyerek duygu ve temennilerini bu şekilde dile getirdi.