26.04.2024

GENÇLERLE SOHBET – 9

24 Nisan 2024 Çarşamba akşamı Hanak Merkez Selamverdi Mahallesi Camii İmam-Hatibi Hasan DEMİRCİ ile Baştoklu Köyü Kuran Kursu Öğreticisi Yağmur ÇANKAYA Hanak Şehit Serhat Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda;  Hanak Çayağzı Köyü Camii İmam-Hatibi Hacı Ali YÜCE ile  Çayağzı Köyü Kuran Kursu Öğreticisi Ayşe YÜCE ise Hanak Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonunda kız ve erkek öğrencilerle bir araya geldiler.
        Hanak Kaymakamlık Makamından alınan Olur’a istinaden, Hanak İlçesinde bulunan pansiyonlarda, değerler eğitimi kapsamında öğrencilerin milli ve manevi duygularla yetişmeleri için İlçe Müftülüğü tarafından alanında uzman isimler görevlendirilmiştir.
        İlçe Müftülüğümüz personeli zikredilen pansiyonlardaki programlara katılarak günün konusu olan “Ahlaklı Birey” konusu üzerinde ayet ve hadislerden yararlanarak sohbet yapmışlar ve program sonunda öğrencilerin sordukları soruları cevaplandırmışlardır.